پاسخ: FireFox Lastest Version | جديد ترين و بروز ترين ورژن هاي فايرفاكس
مطمئنا فرق زيادي با FF 3.0.2 نداره. احتمال ميدم يه Bug يا مشكل امنيتي كه توش بوده رو آوردن برطرف كردند.:1. (23):
:11():
نقل قول:
مطمئنا فرق زيادي با FF 3.0.2 نداره. احتمال ميدم يه Bug يا مشكل امنيتي كه توش بوده رو آوردن برطرف كردند.:1. (23):
علی جان هر نسخه ای که منتشر میشه همین طور کشکی که نیست کلی صحبت ها میشه و بحث میشه تا یک نسخه به صورت Public منتشر بشه و مطمئن باشید همون چند تا باگ اگه خیلی مهم نبود میگذاشتند با یک سری دیگه و بعدا توی یک نسخه دیگه منتشر می کردند . Release Notes 3.0.3 و 3.0.4 Release Notes را بخونید لیست کامل تغییرات را میتونید ببینید . :11():
( پیشنهاد میکنم حتما از 3.1 هر چند بتاست استفاده کنید ! )
نقل قول:
( پیشنهاد میکنم حتما از 3.1 هر چند بتاست استفاده کنید ! )
منظورتون همون نسخه 3.0.1 هست يا 3.1 چون آخرين نسخه اش همون 3.0.4 هست.:1. (26): ( من الان نسخه 3.0.2 رو استفاده مي كنم.)
ميشه يه دليل براي پيشنهادتون بياريد تا ما هم ترغيب به استفاده بشيم؟:1. (38):
نقل قول:
منظورتون همون نسخه 3.0.1 هست يا 3.1 چون آخرين نسخه اش همون 3.0.4 هست.:1. (26): ( من الان نسخه 3.0.2 رو استفاده مي كنم.)
ميشه يه دليل براي پيشنهادتون بياريد تا ما هم ترغيب به استفاده بشيم؟:1. (38):
آخرین نسخه عزیزم 3.1B2Pre هست :1. (26): اما به صورت Public منتشر نشده هنوز و در کل نسخه های 3.1 هنوز بتا هستند برای همین 3.0.X ها دارند منتشر میشند .
میتونید مطالعه کنید تاپیک چشم در برابر چشم و کلوب هواداران فایرفاکس و یک سرچ کوچک بکنید FireFox 3.1 Features .
سوالی بود در تاپیک کلوب هواداران فایرفاکس بپرسید . :1. (21):
موفق باشید
شهریار :love:
اینه :
کد:
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/firefox-3.1b2pre.en-US.win32.installer.exe
نقل قول:
اینه :
کد:
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/firefox-3.1b2pre.en-US.win32.installer.exe
ساسان جان من اینو که شما ارسال کردی میخوام نصب کنم . نسخه خوبی هست؟ راضی هستی ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
ساسان جان من اینو که شما ارسال کردی میخوام نصب کنم . نسخه خوبی هست؟ راضی هستی ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این ورژن با نام Mondifield نصب میشه (به معنی میدان بمب!) و سرعتش خیلی بالاست ولی واسه Dial-Up کارایی خوبی نداره:wink:
سعید جان ، من خودم آخرین نسخه ی Final رو دارم ، چون با این نسخه که شهریار گفت مشکل دارم ، ولی سرعت اون نسخه بالاتره .